Julfest 2010!!

Hallå allihopa =)

Då har årets julfest ägt rum och det blev en mycket trevlig upplösning på det hela! Kvällen började som alltid med lite glögg, pepparkakor, godis och en massa mingel för att kolla in allas utklädnader. Efter detta serverade vi treor maten och alla åt så det stod härliga till. Maten var väldigt uppskattad och under middagen hade vi även lite små tal, en rap med beatbox, någon flört och så vidare. Efter julmiddagen kom tomten och alla fick varsitt paket med en förklaring från den som hade köpt det.

Efter denna trevliga tillställning vankades det jullekar, där vår traditionella "ballonglek" var en utav dem. Vi hade även lekar som godissnöret, kortleken, apelsinförflyttning och byta kläder. Bilder kommer nedan.
Efter lekarna var det dags för en avslutning med julgröt och några fina låtar framförda av vår egen sångfågel Anthony Bachtiar.

Vi treor; Oliver, Anthony, Gabbe, Elin, Madelene och Therése tackar så hemskt mycket för denna julfest och önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.



Förberedelser




Frida S, Emily, Frida GS



Axel, Per och Simon



Vissa hade det lite jobbigt med outfiten.



kortleken




Efter klädbyte




Tessan och GS

RSS 2.0