Dags för höstlov!

God eftermiddag!
Det är nu Torsdag och många elever på golfgymnasiet har redan gått på höstlov. Men imorgon gör alla andra detsamma, vilket i min mening ska bli helt underbart!
Veckan har haft ett bra innehåll med bra pass. På golfträningarna jobbar vi just nu utan boll för att få in rätt grundläggande rörelsemönster i kroppen igen. Fysträningen börjar bestå av mer och mer tunga vikter. Perioden vi nu gått in i och kommer fortsätta på i ett antal veckor framöver består just av dessa saker, golfteknik och tung fysisk träning på olika sätt.
Alla årskurser har haft någon form av prov eller redovisning den här veckan med, vi i trean hade våra två första prov. Skönt att vara klar med dem och kunna slappna av ett tag.

Nu vill jag bara önska alla ett helt underbart höstlov och speciellt eleverna i 3:an då detta är vårt livs sista höstlov!!
Ta vara på tiden och ta hand om varandra! :)

På återseende!
//Tessan årskurs 3




Arcos vecka 6 2009



RIG Golf i Ljungbyhed har skaffat blogg!

Välkommna till vår nya blogg! Här kommer du kunna läsa allt om vad som händer i våran vardag på internatet i Klippan/Ljungyhed. Vi är just nu 23 elever som går på skolan. 10 tjejer och 13 killar som bor på internat, går i skolan och tränar golf ihop. Vi är ett grymt bra gäng med många riktigt duktiga och flitiga golfare och vi kommer alla att turas om att skriva på bloggen.

För att dra igång det hela så kan jag berätta att vi under gårdagsmorgonen körde ett Zumba pass. Så det är alltså inte bara golf vi håller på med. Det var grymt kul och lärorikt och när vi idag fick se filmen som en tjej hade gjort från passet så delade vi många skratt! Hoppas att vi kan köra något liknande någon annan gång.

Nu är det dags för träning så detta får duga för första gången.

Ha det gött// Oliver åk 3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0