Arcos träningsläger dag 5

In i slutspurten nu. Planen för dagen såg ut som de övriga dagarna med morgonfys och frukost. Då det varit kyligt under natten kunde vi inte starta golfträningen i vanlig ordning vid 08 utan kom därför på den fantastiska idèn med RIG´s Värsta Bilförare ( Golfbil ). En utstakad bana av koner som skulle köras i paråkning där en rattade och en gasade/bromsade. Både framåtkörning och backning ingick. Det visade sig att Frida GS/Emily har en del att träna på som nyligen utsedda Värsta Bilförarna. ( Lite jobbigt för Frida som har " riktig " uppkörning nästa vecka och Emily har körkort....=)

När frosten släppt drog vi igång golfträningen efter medhavda planer efter tidigare utvärderingar av spel. Dagens testmoment var 8-bollstestet vilket i vanlig ordning visar den dåliga självcoachingen många ligger inne med. Tänk om man kunde filma var och en under hela testet och lyssna på vad spelarna säger till sig själva. Inget man skulle vilja att en spelarens caddie skulle säga till sin spelare. Var din egen bästa coach i både med- och motgång !

Under eftermiddagens spel hade alla spelarna ett resultatmål. Alla som slog sin egen snittscore från de första 4 dagarna skulle vinna ett pris. Det är ett tecken om veckans upplägg och träning går i rätt riktning.
Det visade sig att hela 20 av 24 spelare slog sin snittscore och fick mumsa i sig födelsdagstårta till Amandas ära.
Några hade även individuella vadslagningar vilket för Linn innebar ett dopp i den kalla poolen.

Imorgon är det finaldag med matchspel på eftermiddagen. 2 singlar, 1 foursome och 1 bästboll per lag möts i en avgörande kamp. Därefter middag i staden Arcos de la Frontera.

/ Coach H







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0