Dag 4 Arcos

Ny solig dag till ända. Jesper körde på i morse 06.30 i vanlig ordning. Det märks att tröttheten börjar slå in då flera är sena och sega. Men efter en uppvakning med jogg och stretch samt en smarrig frukost var det full aktivitet på träningsfältet igen. Idag var det Drivertest och 50-bolls putt test. Fullt fokus då det är stor prestige i lagtävlingen. Per maxade full pott på Drivertestet vilket var första gången det hände.
Därefter var det full aktivitet enligt varje elevs egen plan. Spelet på eftermiddagarna ger tydliga signaler för var och en vad som behöver prioriteras i träningen. Då greenerna på banan är både ondulerade, snabba och innehåller en hel del grain (gräset växer liggande vilket gör läsningen svår) blir det att vi lägger en hel del tid på putt träningen.
Till lunchen hade Jesper och Jan fixat spagetti och köttfärsås innan första gänget startade på 1:an kl. 13.
I vanlig ordning var Hans och Calle med på banan för att observera, filma och prata med spelarna under rundan. Det ger mkt att se spelarna in action och även att genom filmen stämma av hur väl tekniken hänger ihop under denna period då vi gör en transfer från grundträning till scoreträning.
Imorgon sätter vi en förväntan på varje spelares score i form av snittet på de fyra första varven denna vecka. Alla som slår sin snittscore har pris att hämta.

Vid pennan / Coach





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0