Dag 5 i helvetet!

Tjena bloggen!


Nu har ännu en dag gått och imorgon är det våran sista dag.

Vi öppnade dagen med ett litet lätt fyspass på morgonen, frukost och sedan begav vi oss bort till träningsområdet. Det var frost på morgonen så när alla var samlade så kunde vi inte börja träningen pga av frosten så våra tränare Hans och Calle hittade på en så kallade "racing bana" med golfbilen. Så man satt två och två i golfbilen den ena styrde och den andra trampade på gasen och på tillbaka vägen skulle man baka medans den andra personen gasade. Det var riktigt roligt och alla fick sig en massa roliga skratt. Fanns vissa som var ganska dåliga på att köra...

När frosten hade släppt så stod alla på rangen ett tag innan det var dags för 8 bollstestet.

Som Per skrev igår så gjorde vi ett test idag och spelade 18 hål. Vädret och förutsättningarna på banan var riktigt bra. Det blev en riktigt lysande score idag från Simon Malmberg 68 slag, -4 två stycken eaglar. Och det han ändrade från de andra dagarna var att hans beteende skulle vara lite bättre och det gav resultat ganska snabbt!!

Efter ronden körde två grupper fyspass och de andra lagade mat. Vi åt tacos och det smakade riktigt bra. Imorgon är det finalspel och i finalen möts grupp 2-4 och i semin 1-3.  Vill även gratulera Amanda Ingvarsson som fyller 17 år idag, Grattis!

/ Robert Jonasson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0